Producten

Klantenservice


Contactgegevens
Snelle-appelschiller.nl (Trasal b.v.)
't Goor 1
7071 PC ULFT

Handelsregister (Arnhem): 58231285
BTW-nummer: NL852935717B01

Telefoon: 0315 - 215013
E-mail: info@snelle-appelschiller.nl


Vragen, klachten en opmerkingen
Mocht u vragen, klachten of opmerkingen hebben over onze website, uw aankoop en/of onze artikelen, neemt u dan s.v.p. per e-mail contact op met onze klantenservice. 

Ook hebben wij een instructievideo online gezet, omdat de werking van onze appelschiller daarmee verduidelijkt wordt.

Uw e-mail met vraag/klacht/opmerking wordt doorgaans binnen 24 uur beantwoord.


Privacy policy
Snelle-appelschiller.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website. Wij dragen zorg voor vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke informatie. Snelle-appelschiller.nl gebruikt uw gegevens om de bestelling op een correcte wijze af te handelen. 

Als u bij ons een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mail adres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en/of acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@snelle-appelschiller.nl

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Snelle-appelschiller.nl zal uw gegevens niet aan derden verkopen.


Disclaimer
Alle rechten voorbehouden.

Hoewel wij zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kan Snelle-appelschiller.nl niet garanderen dat de aard en de inhoud van deze informatie volledig en/of foutloos is.  Snelle-appelschiller.nlaanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade, welke ontstaan is door beslissingen, welke op basis van deze informatie door de bezoeker van onze website en/of derden worden genomen.

Snelle-appelschiller.nl kan niet instaan voor een juiste en/of ononderbroken werking van onze website. Evenmin aanvaardt Snelle-appelschiller.nl geen enkele aansprakelijkheid voor schadelijke componenten, zoals virussen, in informatie, software, verwijzingen of hyperlinks in ons webportal.

Snelle-appelschiller.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het bestaan van gelinkte websites, waarover wij geen zeggenschap hebben.